Žalgirim īres parāds

Negaidījāt, vai ne? Es arī šorīt biju pārsteigs izlasot šādu te rakstiņu iekš krepsinis.net fīda. Izrādās, ka Lietuvas superklubs nr.1 (par to gan noteikti pastrīdētos LR fani), ir aptuveni 26K Latu parādā Kauņas pašvaldības uzņēmumam “S.Dariaus un S. Gireno sporto centras”, t.i., Kauņas hallītes operatoram.

Mani šī ziņa visnotaļ izbrīja, jo Žalgiris no Kauņas pašvaldības saņem diezgan apaļu cipariņu (~600K Ls) sezonā, kā var tādā gadījumā rasties parāds par halles īri man īsti nav saprotams.

Žalgira vadība, gan pati saka, ka tā viņi esot vienojušies ar halles īpašniekiem un ka līdz nākamās sezonas sākumam viss tikšot samaksāts.

Visnotaļ interesanti gan ir tas, ka ziņas par šo parādu ir parādījušās tieši tagad. Kā jau minēju pirms nedēļas, Kauņas vadība lauza līgumu ar franču konsorciju BBI par jaunās halles celtniecību. Viens no lielākajiem “franču halles” celtniecības atbalstītājiem bija tieši Žalgiris, kuri tagad ir starp lielākajiem brēcējiem par to, ka pašvaldība esot jāsūdz tiesā. Šis te viss izskatās pēc kārtējām spēlītēm iz sērijas, tu paklusē par maniem sliktajiem darbiem un paklusēšu par taviem…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *