Visperspektīvākie U18

Vai pamanījāt? Latvijas U18 basketbola izlase šobrīd Spānijā notiekošajā eiropas čempionātā ir jau atkārtojusi visu laiku labāko U18 izlases sniegumu – šie jaunieši, kuriem joprojām nav neviena zaudējuma, jau ir nodrošinājuši, ka sliktākajā gadījumā brauks mājās ar diplomiņiem (gan jau tādus dod) par ceturto vietu.

Iepriekš šāds rezultāts tika sasniegts gandrīz pirms desmit gadiem. 1998. gadā ar ceturto vietu mājās atgriezās visu laiku “visperspektīvākā” Latvijas U18 izlase, kurā spēlēja vairāki basketbolisti, kuri uz Spāniju brauks rudenī. Kristaps Valters (ekh, kāpēc viņam ir savainojums…), Raimonds Vaikulis (togad rezultatīvākais komandā ar 17.3 vidēji gūtajiem punktiem), Kaspars Cipruss (kurš tad gan ne ar ko neizcēlās un cerams šoreiz uz Spāniju nebrauks, btw viņš tagad esot iedzīvojies potītes savainojumā) un Raitis Grafs (toreiz KRIETNI lietderīgāks par Ciprusu – 13.8 vidēji spēlē gūtie punkti un 10.5 atlēkušās bumbas).

Ja šogad U18 izlase pusfinālā, vai spēlē pēc pusfināla izcīnīs kaut vienu uzvaru, tad mēs pilnīgi noteikti “visperspektīvākās izlases” titulu varēsim droši nodot šī gada izlasei. Novēlēsim, lai viņiem tas izdodas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *