Eurobasket 2007 – trešā diena

Braucam mājās? “Laimīgu ceļu” – atliek novēlēt Latvijas izlasei. Man gan šāds prieks un laime vēl tuvākajās dienās nespīd – rīt (nu jau šodien) pārceļos uz Madridi.

Dienas sākums jau neko labu nevēstīja – Palmā saulīte bija kaut kur paslēpusies aiz mākoņiem un ierasto ~+30 vietā bija nieka ~+20. Vēsi es teikšu. Pietiekami, lai manī nerastos ne mazākā vēlme kaut doties kādā nebūt pastaigā.

Kad apnīk sēdēt pie interneta, dodos uz halli. Šoreiz biju gudrāks, un, zinot to, ka hallē alus nav, iestiprinos piehalles krogā, kurš ir nosēts ar lietuviešiem. Ja es teiktu, ka tur bija kur apsēsties es melotu :)

Ierodos hallē un man par pārsteigumu Lietuvas – Vācijas spēle ir pirmā. Oh well. Tā ir, ka neskatās kalendārā.
Gues who
Jūsu vismīļākais basketbola blogeris Palmas arēnā.

Entertaining priest
Tāpat interesants bija šodienas entertainments – kāzinieki ar visu mācītāju, tjipa.

Lithuanian flags
Lietuviešu karodziņi

Par pašu spēli – Leiši pēc iespējas izslēdza no spēles Novicki. Pie viņa pielīmēti visu spēles laiku bija Songaila/Kleiza/Šiškauskas. Samest gan viņš tāpat pamanījās – iekš NBA sezonas MVP par skaistām acīm nedod. Leiši gan pamanījās izšķērdēt 20pt pārsvaru un rezultātā pēdējā minūte pat bija filmēšanas vērta:

Uz spēles beigām sāka pienākt prieka vēstis no centra – Latvieši zaudē. Pēc pirmajām trim īsziņām cerēju, ka līdz spēles beigām kaut kas mainīsies. Cerība tirgo hotdogus – sākoties Čehijas un Turcijas spēlei saņemu prieka vēsti par mūsējo zaudējumu. Rodas pastiprināta vēlme lamāties.

Enīvei, turki sākotnēji iegūst pārliecinošu pārsvaru, taču otro ceturtdaļu sāk nožēlojami (13 – 3). Otro puslaiku, gan neredzēju, bet nu izskatās, ka čehi ir cīnījušies līdz galam. Bet nu Turki ir stiprāki.

CZE - TUR
Kāds no turkiem mēģina iemest pēdējajās uzbrukuma sekundēs.

Pēc pirmā puslaika dodos uz viesnīcu – gribās pēc iespējas ātrāk uzzināt to, vai mūsējie tiks tālāk vai nē. Turpat blakus pie Palmas arēnas ir kapsēta…
Cemetery
Šurp sūtīt Muižnieku?

Tieku hostelī – spāņiem +10, nav daudz, bet nu gan jau pietiks. Kā tad. Bet īstenībā, ļoti labi un pareizi, ka tā. Ja nevar uzvarēt Portugāli, tad atvainojiet piedodiet, mums nav ko darīt iekš top 12. Par top8 sapņotājiem paklusēsim – viņi, vismaz spiežot pēc aprakstiem, esot cīnījušies.

Baisi jau nu tradicionāli tie eirobasketi paliek – skaisti zauējam labām komandām un tad zaudējam tiem, kurus bija jāuzvar un braucam mājās. Slikti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *