Bokseris Kambala?

P000085285 Jūs, protams, notekti esat dzirdējuši par tādu basketbola spēlētāju Kasparu Kambalu. Jā, jā, to pašu, kuram šoziem tika piespriesta gadu ilga diskvalifikācija par dopinga (narkotiku) lietošanu.

Tā nu sanāca, ka vakar, pie alus kausa, aprunājos ar vienu cilvēku, kurš ir diezgan tuvu saistīts basketbolam, un viņš man izstāstīja pavisam interesantu lietu, ka lūk, visnotaļ iespējams, ka Kaspars Kambala nākamgad, kad viņam beigsies diskvalifikāja, nemaz neatgriezīsies basketbolā, jo viņš kļūšot par profesionālu… bokseri. Runā, ka Las Vegasā, (kur starp citu ir ļoti karsti un kurai piemīt diezgan jauks skaistums) Kambala jau uz ielas tiekot atpazīts kā bokseris, kuram nākot klāt cilvēki (amerikāņiem patīk šādas izdarības) un vēlot veiksmi cīņās.

Lai cik arī tas neizklausītos dīvaini, tam visam ir visnotaļ labs pamats. Ja Kambala, gadā divreiz izkaujoties, par katru kautiņu var saņemt mazliet virs miljona zaļo naudiņu, tad kādēļ viņam vispār vairs ņemties ar basketbolu – tāpat nākamā sezona ir norakstāma. Kurš tad nopietns klubs viņu ņems sezonas vidū/beigās, turklāt runā, ka ap to laiku spēlētāju vērtība (t.b. tas cik viņam maksā) ir aptuveni trešdaļa no tās, kura viņam ir sezonas sākumā.

Bez tam, lai arī šis te nav nekādi izskanējis plašsaziņas līdzekļos, kaut kādus pierādījumus šādam te Kambalas karjeras pavērsienam tomēr izdevās sameklēt. Pagūglējot, izdevās atrast vienu šī gada 19. maijā tapušu rakstu par kaut kādu leģendāru Las Vegasas boksa treneri, kurš tjipa sākšot nodarboties ar t.s. mixed martial arts, pie kura ar visnotaļ interesantu aprakstu (Steale (tas, kurš boksa treneris) trains ex-UNLV basketball player Kaspars Kambala) izdevās atrast šim te rakstam pievienoto attēlu.

Jā, tas ir Kambala, un jā, viņš trenējas boksā.

Upd. izskatās, ka apollo, tagad sper ziņas arī no manis :D

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *