Bērziņš paliek mājās

Uzminiet uz kurieni braukšu es, bet nebrauks Kaspars Bērziņš (ja nu vienīgi līdzīgā man statusā)? Pareizi uz Spāniju.

Šodien Kārlis izdomāja paziņot Latvijas izlases sastāvu pēc nu jau divām nedēļām gaidāmajam Eiropas čempionātam basketbolā. Lūk šie divpadsmit (ne)laimīgie – Sandis Valters, Andris Biedriņš, Armands Šķēle, Kristaps Janičenoks, Uvis Helmanis, Jānis Blūms, Pāvels Veselovs, Gatis Jahovičs, Raitis Grafs, Aigars Vītols, Kaspars Cipruss, Raimonds Vaikulis.

Komentāri? Viens saspēles vadītājs – ŽOPA, tik līdz kā no laukuma pazūd Blūms iestājas paliels haoss – Šķēle tomēr ir SG nevis PG. Ko izlasē dara Vaikulis es vispār nesaprotu, it kā jau viņam tagad būšot jāvada saspēle, bet nu redzējis, ka viņš kaut ko tādu mēģinātu, es neesmu. Līdzīgi jautājumi ir par Grafu un Ciprusu – abi labi, bet labāks ir tikai Andris Biedriņš un viņš, par laimi, arī ir šajā sarakstā. Varbūt varēja neņemt Helmani – kaut kā viņam tas trīspunktienks vairs tik labi nekrīt kā jaunībā. Bet nu pieredze džekam ir vislielākā – to noliegt nevar.

Otra jaukā pirmdienas ziņa – ASK Rīga ir noslēgusi līgumu ar Ernestu Kalvi. Komentāri te ir lieki. Tagad ASK sastāvs, vismaz uz papīra, ir tāds, ka Latvijā ir jāuzvar, BBLā ir jācīnās finālā (cik var tos lietuviešus finālā skatīties), savukārt ULEBā netikšana 8iekā ir izgāšanās. Galu galā, ja sastāvā visi latvieši ir bijuši izlases kandidāti/spētāji + tīri ok leģionāri, tad nekas cits neatliek. Vienīgi būs jāskatās, kā tas viss izskatīsies dzīvē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *