Leišu TV3 taupa naudu

Nedaudz pārsteidza šodien Lietuvas basketbola portālos parādījusies informācija. Izrādās, ka naudas taupīšanas nolūkos Lietuviešu TV3 nav uzskatījis par nepieciešamu uz Palmu aizsūtīt kaut vienu savu cilvēku. Kā vecos laikos, leišu komentētājs sēž studijā Viļņā un skatās spēli televizorā. Spēlētāju intervijām izmanto basketbola portālu sagatavotos amatieru videomateriālus. Es kaut kā nespēju iedomāties, ka Latvijā kāda televīzija varētu ņemt cien. Petrini safilmētos materiālus.

Ēēēēm, WTF? Kā vispār tāda basketbola valsts kā Lietuva to var atļauties. Pat čehi, kuriem basketbols ir pie kājas ir atsūtījuši veselus divus komentētājus. Vācieši, kuri neko citu, kā futbolu vispār nepazīst ir atsūtījuši veselu armiju. Šeit ir pārstāvji no visām lielākajām vācu televīzijām. Tak pat Latviešu TV3 nav paskopojies un kādu aizsūtījis.

Pats interesantākais ir tas, ka pārējās lietuviešu televīzijas jau nav labākas. Ok – nav viņiem pārraides tiesību, bet nu vismaz pafilmēt to kas vēl te notiek, līdz trenņiem aizstaigāt, kādu interviju uztaisīt – nekā. Šeit Palmā nav neviena lietuviešu televīzijas darboņa. Nožēlojami.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *