Kad zole jau bija pieriebusies pilnībā sākās psihoterapijas seanss. Inese, ērti iekārtojusies klubkrēslā, uzņēmās psihoterapeita lomu, savukārt Luckāns gulēja uz sava dīvāniņa un bija lielisks pacients. Tā nu līdz kādiem 12:00 tika izrunāts par sekojošām tēmām: Kāpēc Luckānu izmeta no kojām, kāpēc viņš dzer, kāpēc viņš sāka dzert, kāpēc viņš turpināja dzert, (te nejauši notika lomu apmaiņa), kas ir jāizdara džekam, lai Inese izkustu, kad tad īsti viņa taisās dot savu ieguldījumui Latvijas demogrāfiskās situācijas uzlabošanā un beidzās mūsu diskusija ar to, ka īsti nenoskaidrojām, vai datu analītiķe var uzturēt sevi “up-to-date” esot dekrētā.

Tad pienāca tas brīdis, kad es piegāju pie sava datoriņa un izdomāju, ka jānopērk šis te domēns un jāsāk rakstīt viss tas, kas te ir sarakstīts.

Luckāns un Inese izdomāja pagulēt, Inese vēlējās lai viņu pamodina 15:00, tad nu izmantoju šo laiku, lai aizietu uz veikalu pēc pārtikas, ar ko abus šos jauniešus pabarot. Atgriezos tieši uz Ineses modināšanu, un sāku gatavot vistiņu. Tad uzmodinājām Luckānu un paēdām pusdienas.

Nezināmu iemeslu dēļ atkal tika sākts spēlēt zoli. Tad man sāka zvanīt visādi cilvēki un aicināt mani uz centru, sak basketbols esot jāskatās un tā. Inesei ar kā reizi bij jāaizdodās uz Ļeņingradu, tad nu mēs atstājām Luckānu lasīt grāmatu un devāmies prom. Luckāns uz manu jautājumu, ko šis taisās darīt, atbildēja, ka visticamāk saņemšoties aiziet uz kojām pakaļ dažām vissvarīgākajām mantām.

Pēc sporta pārraižu noskatīšanās ierodos Ļeņingradā. Luckāna nav. Tā kā neesmu gulējis, tad izdomāju tā, ja šis līdz 24:00 neparādās, tad jādodas mājās gulēt. Protams, pienāk noliktais laiks un no Ulda ne ziņas, ne miņas. Atvados no visiem un dodos projām, izgājis vēl izdomāju, ka jāpiezvana Sandai un jāpalūdz, lai viņa mani painformē, ja nu gadījumā Luckāns pēkšņi uzrodas. Nolieku klausuli un manā priekšā pēkšņi parādās VIŅŠ. Izrādās esot nācis uz Ļeņingradu, tikai pa ceļam saticis kādu senu paziņu, tādēļ nedaudz aizkavējies.

Diemžēl, vai par laimi saprotu, ka, tā kā nav gulēts, kopš piektdienas rīta, tad jādodas vien ir mājās. Piekodinu vēl pirms projām iešanas Luckānam, lai viņš nepiedzerās… pārāk.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *