Luckāns tiek pabarots

Trešdienas rīts. Tiek pamodināts Luckāns. Luckāns secina, ka ir slims un gulēs turpat, kur ir pamodies, jo visu nakti viņš ir pavadījis Pratčeta sabiedrībā. Tātad šodien viņš neiešot pie Ārijas reģistrēties. Oh well. Lai jau, kas tad man par daļu.

Kora laikā iedomājos, ka man taču mājās nekā ēdama nav, un Luckāns jau vismaz vienu dienu ir turēts pilnīgā badā. Tā nu atpakaļceļā no kora palūdzu Linardam, lai viņš mani izlaiž pie piemājas Super-Netto.

Veikalā nopērku divus kukulīšus graudu maizes, majonēzi, šprotes, olas un divus roltonveidīgos. Bija doma arī par nopietnāku vakariņu gatavošanu, taču veikala piedāvājums mani kaut kā nepavisam neuzrunāja.

Ierodos mājās un secinu, ka Luckāns atrodas tieši tādā pašā stāvoklī, kā pirms 24h – guļ uz dīvāna un lasa. Kad jautāju viņam par ēšanu, tad šis atņurd, ka esot slims un līdz ar to ēst īsti neesot arī gribējies. Uz jautāju vai tajā brīdī viņš grib ēst, īsti atbildī arī nedabūju. Oh well, uztaisu sev maizītes ar šprotēm un majonēzi un dodos pastrādāt.

Pirms gulētiešanas pienāku virtuvē pie maizes klaipiņa un secinu, ka otra puse jau ir noēsta.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *