Palīdzi korim Aura!

Čau, manu dārgo lasītāj.

Jā, jā – es zinu – bieži nerakstu, esmu palaidies slinkumā (tviteris dara savu un tā), bet tagad vēršos pie tevis ar mazu lūgumu!

Ir tā, ka mūsu lieliskais kolektīvs, pilnā nosaukumā Latvijas Universistātes Fizikas un matemātikas Fakultātes Jauktais koris Aura. Rudenī plāno braukt piedalīties gana nopietnā konkursā, kurš norisināsies Maltā (tajā, kas sala Vidusjūrā). Tas saprotams ir dārgi, tādēļ, lai katram kora dalībniekam (tajā skaitā man) neizmaksātu tik dārgi piedalamies Cēsu Premia konkursā, kurā šobrīd sīvi cīnamies par pirmo vietu.

Tava balss mums ir ļoti svarīga un mēs priecāsimies, ja tu mūs atbalstīsi nobalsojot ar katru no saviem soicālajiem kontiem.

P.S. Es saprotu, ka tev ir n-tūkstoši sekotāji tviterī, un tik pat daudz draugu feisbukā un tu raizējies par to, ko viņi padomās, kad ieraudzīs tevi spamojam kaut kādu figņu savā profilā – tādēļ stāstu – pirmkārt, feisbukam var uzlikt, ka šie te ieraksti rādās tikai tev, savukārt tviterī, tev ir visas iespējas izdzēst attiecīgo tvītu uzreiz pēc tā parādīšanās.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *