Dažreiz ir jāmet miers

Ar cik lietām tu šobrīd nodarbojies?

Nu tur studijas + darbs? Darbs + kāds hobijs? How about divi darbi + hobijs + ģimene?

Man šobrīd ir tā: Darbs + papilddarbs + studijas + koris + gan jau vēl bija kaut kas.

Nu un dažreiz dzīvē pienāk brīži (šis man nav pirmais, par to pirmo vēlāk), kad saproti, ka visam tam NAV laika, vismaz, lai to visu paveiktu tādā kvalitātē, kas pašu apmierina. Precīzāk, šoreiz nonācu pie tā slēdziena, ka studijas, kaut arī budžetā, ir pārāk dārgs prieks priekš mana jau tā tukšā bankas konta. Lai tas kļūtu mazāk tukšs, ir jāstrādā vairāk, līdz ar to tam ir nepieciešams vairāk laika, savukārt studijas, nu, kaut arī bezmaksas pasākums, tomēr aizņem pārāk daudz šī paša laika, nu vismaz tajā kvalitātē, kādu es pats no sevis pieprasu. Tāpēc esmu pieņēmis šo smago, bet vajadzīgo lēmumu, ka, diemžēl, nebūšu vairs (vismaz līdz labākiem laikiem) students.

Ā, par to pirmo reizi, ja? Nu bija tā, ka man bija sekojošie eventi dzīvē: studijas + darbs + korporācija + SP + šķiet vēl arī teātris. Toreiz atteicos no pēdējiem trim.

Finālā vēlos pateikt paldies tiem pasniedzējiem, pateicoties kuriem esmu krietni uzlabojis savas matemātikas zināšanas, kā arī saviem kursabiedriem, par to, ka tie tomēr eksistē. Lai jums, mani dārgie visas sesijas ātri noliekās!

1 Thought.

  1. Es arī pametu matemātiķus, tikai es pie šī lēmuma nonācu 5 reizes vēlāk nekā Tu. Bet studijas gan netaisos pamest, rudenī būšu atpakaļ un pavasaris ar vēl nebūs pilnībā bez mācībām.
    Tev es varbūt ieteiktu, ja viņi nemet Tevi ārā no budžeta tad Tu jau vari izmantot iespēju vēl mācīties to ko gribi prekš sevis un apmeklēt priekšmetus tos, kuri Tevi interesē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *